Corporate Recruiter

Soort opdracht: Extern

Geplaatst: 13/03/2019

 • Omschrijving

  Voor een opdrachtgever in Utrecht ben ik op zoek naar een ervaren Corporate recruiter. Weet jij van aanpakken en wil jij voor een top werkgever aan de slag gaan? lees dan snel verder.
   
  FUNCTIE
  Wat ga je doen?
  Jaarlijks vervult het recruitment team zo’n 1.200 vacatures: HBO+, Operationeel Management en MBO Techniek. Daar lever jij een belangrijke bijdrage aan binnen jouw doelgroep, in dit geval ligt de focus op met name HBO+ staf functies (HR, Finance, Inkoop, Legal, Vastgoed etc), maar je kan ook ingezet worden op andere doelgroepen.
   
  Als corporate recruiter ben je verantwoordelijk voor het oplossen van alle vraagstukken op het gebied van werving en selectie. Dit omvat uiteraard het vinden en selecteren van de beste kandidaten voor de vacatures binnen je doelgroep. Je stuurt op kwaliteit, snelheid en kosten. Je bent een echte expert binnen de doelgroep waarin je acteert en je bent goed op de hoogte van alle ontwikkelingen op de interne en externe arbeidsmarkt. Je bent voor de business hét aanspreekpunt als het gaat om recruitment en door jou voelen ze zich ontzorgd op dit gebied.
   
  Hoe werkt het?
  Je ontvangt een nieuwe vacature en bespreekt met de hiring manager alles wat relevant is voor het succesvol invullen van de functie. De competenties, de inhoudelijke kennis die nodig is, het salaris en in wat voor team iemand terecht komt. Vervolgens bepaal je jouw strategie om deze vacature te vervullen. Dankzij jouw ervaring in recruitment en gevoel voor de doelgroep, ben jij van onschatbare waarde bij:
   
  Het begeleiden van het recruitment proces van intake tot en met arbeidsvoorwaardengesprek;
  Het zorgen voor een optimale candidate en business experience;
  Het actief zoeken naar de beste kandidaten in de markt en bouwen aan je netwerk, off- en online;
  Het doen van projecten voor de continue professionalisering van de afdeling recruitment.
   
  AANBOD
  Het bruto uurtarief voor deze rol is € 60 (inc. reiskosten, excl. BTW). Het exacte uurtarief hangt uiteindelijk af van genoten opleiding en werkervaring.

 • Externe Website

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Freelanceopdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  Personeel en Organisatie

 • Provincie

  Utrecht

 • Verspreiden via social media

LOG IN