zelfstandige verkoopprofessionals

Soort opdracht: Intern

Geplaatst: 09/10/2018

 • Omschrijving

  Quality Force is een dynamische organisatie, die voor gerenommeerde opdrachtgevers werkt en gespecialiseerd is in directe verkoop aan MKB. Wij bevinden ons in een groeiende markt, waar ambitieuze kandidaten de kans krijgen hun talent te gebruiken en verder te ontwikkelen.
  Ben jij een echte verkoper? De 'Wolf of Wall Street' die we nodig hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!
  Voor de uitvoering van diverse campagnes zijn wij op zoek naar zelfstandige verkoopprofessionals in de rol van Zelfstandig Energie Adviseur annex Telecom Adviseur.

  Werkzaamheden:
  Je werkt in een team van zelfstandige professionals, waarbij je zelf kiest op welke campagnes je werkt. Afhankelijk van de campagne en de bijbehorende doelgroep onderhoud je op verschillende manieren (vooral telefonisch) contact met prospecten, altijd met als doel deze te begeleiden in het klantwordingsproces.

  Werkwijze:
  Je bepaalt zelf wanneer en hoeveel je beschikbaar bent. Ook beslis je zelf of je vanuit huis werkt of op kantoor in Amsterdam. Op kantoor bieden wij je een flexplek met een goede internetaansluiting, waarop jij je eigen laptop kan aansluiten. Verder kun je op deze wijze ervaringen delen met je concullega’s en ervoor zorgen dat je omzet op een positieve wijze wordt beïnvloed. Daarnaast verzorgen wij elke dag gratis een lunch. Als Zelfstandig Adviseur ontvang je een vergoeding die – afhankelijk van je resultaten – kan oplopen tot 75 euro per uur. Wil je toch liever zekerheid? Dan is het ook mogelijk tegen een vast uurtarief aan de slag te gaan. Je ontvangt wekelijks een overzicht van jouw inspanningen, resultaten en vergoedingen, waarna wij altijd wekelijks aan je uitbetalen.

  Kortom:
  In je eentje of samen met een Dream Team ertegen aan, om je eigen dromen uit te laten komen? Stuur dan je CV en motivatie.

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Freelanceopdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  Communicatie en Sales Professionals

 • Locatie Opdracht

  Deze opdracht is niet locatiegebonden

 • Provincie

  Deze opdracht is niet locatiegebonden

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Anders

 • Verspreiden via social media

REAGEER OP DEZE OPDRACHT