Teamleider Finance

Soort opdracht: Extern

Geplaatst: 14/05/2018

 • Omschrijving

  Voor een periode van minimaal 3 maanden hebben wij een opdracht beschikbaar als teamleider voor de afdeling financiële administratie. Onze opdrachtgever is een gemeente in Midden-Limburg, waar je sturing gaat geven aan een team van ongeveer 12 fte.
   
  Als meewerkend voorman/vrouw ben je verantwoordelijk voor de administratie (de gehele administratie van debiteuren tot grootboek).  Daarnaast staat deze gemeente aan de vooravond van een nieuwe digitaliseringsslag. Het plan ligt grotendeels klaar, maar als teamleider kan je nog de laatste adviezen hierin meegeven. Daarnaast ga je dit team in deze vernieuwing begeleiden.
   
  Als teamleider neem je jouw ervaring mee ten aanzien van het doorvoeren van efficiencyslagen op de financiële administratie. Daarnaast weet je door jouw sterke persoonlijkheid en verbindende kwaliteiten sturing te geven aan het team.
   
  FUNCTIE-EISEN
  Jij bent een verbinder pur sang met een resultaatgerichte en positieve instelling. Daarbij denk je in mogelijkheden en kijk je verder dan je eigen grenzen en de afdelingsgrenzen. Jij bent accuraat, creatief en je hebt een hoge veranderingsbereidheid.
   
  Je beschikt over vakinhoudelijke kennis, doordat jij een financiële opleiding hebt afgerond op HBO niveau. Dit heb je aangevuld met vakgerichte applicaties en kennis en ervaring met geautomatiseerde financiële administratiesystemen (bij voorkeur Coda). 
   
  Daarnaast heb je ruime ervaring met geavanceerde toepassingen in Excel en heb je actuele kennis van landelijke BBV voorschriften

 • Externe Website

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Freelanceopdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  Financieel en Administratief

 • Provincie

  Limburg

 • Verspreiden via social media

LOG IN