Scrum Master

Soort opdracht: Extern

Geplaatst: 11/10/2018

 • Omschrijving

  De Scrum Master is een generieke functie die voorkomt in iedere afdeling binnen de Corporate Information Security Office van onze klant. Specifiek voor de afdeling Channel Security zoeken we een ervaren Scrum Master die niet alleen 2 Scrum teams kan begeleiden, maar ook kan zorgen voor wat coaching van overige Scrum Masters op Afdelingsniveau (denk o.a. aan Afdelingretro, Maturity Scan etc). Binnen Channel Security wordt gewerkt aan next-gen Fraude Detectie systemen die bankbreed ingezet worden. Een uitdagende omgeving waarin met de nieuwste technologie gewerkt wordt (o.a. Public Cloud en Machine Learning / A.I. tooling).
   
  Werkzaamheden:
  Scrum Master voor een tweetal Scrum teams (Blocks)
  Verbeteren van de adoptie van scrum waarden en methoden (embedden scrum events)
  Verbeteren van delivery door stimuleren van CI/CD- Adviseren en coachen van overige Scrum Masters in de afdeling
   
  Belangrijkste taak van de Scrum Master is het begeleiden en organiseren van Blocks (Agile Scrum teams) over de as van de Agile/Scrum methode en waarden.
   
  De Scrum Master zorgt ervoor dat de Blocks waarbinnen hij actief is, optimaal presteren qua continuous improvement, leversnelheid, kwaliteit, samenwerking en ontwikkeling. Zorgt in samenspraak met het team voor een volwassen verloop van het scrum proces binnen het team en verzorgt ten minste alle standaard Scrum events (daily stand-ups, refinement sessies, retrospectives, planningssessies, pokermomenten, etc.).
   
  De Scrum Master zorgt voor een goede operatie binnen een team, waarbij alle persoonlijke kenmerken van de teamleden en organisatie belangen worden afgewogen. Stelt zich ten dienste van het team op, maar houdt de optimale performance doelstellingen voor ogen. Signaleert tijdig problemen in de bezetting en/of -kansen en zorgt voor een optimale samenwerking tussen interne en/of externe medewerkers en Off-shore en/of vendor medewerkers.
   
  De Scrum Master wendt de dagelijkse operationele betrokkenheid met het team aan om leidinggevenden te adviseren op het gebied van HR zaken en Performance Management. De Scrum Master neemt belemmeringen weg voor het team en adviseert de lijn in het wegnemen van belemmeringen voor Scrumteams (Blocks) in het algemeen.
   
  FUNCTIE-EISEN
  Aantoonbare ervaring met Scrum/Agile (geen startende Scrum Masters)
  Aantoonbare certificeringen en trainingen op het gebied van Scrum/Agile methodieken
  Communicatief vaardig
  Coaching vaardigheden
  Proactieve houding en daadkracht

 • Externe Website

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Freelanceopdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  Netwerken en Systemen

 • Provincie

  Noord-Holland

 • Verspreiden via social media

LOG IN