Interim Group Controller

Soort opdracht: Extern

Geplaatst: 07/11/2018

 • Omschrijving

  Voor een van onze opdrachtgevers in de media branche, zijn wij op korte termijn op zoek naar een Financial / Group Controller met ruime consolidatie ervaring. Je dient tevens te beschikken over gedegen IFRS kennis. Het betreft een fulltime opdracht voor minimaal 3 maanden, tot een vaste medewerker is aangesteld en ingewerkt. Start z.s.m.
   
  Functie
  De interim positie is ter overbrugging van de zoektocht naar een permanent invulling voor deze positie. In deze interim opdracht ga je voornamelijk de Group Controller ontlasten op het gebied van:
   
  de opmaak en het doorrekenen van geconsolideerde reporting voor circa 40 entiteiten.
  doorvoeren van IFRS mutaties
  Intercompany afstemming met entiteiten
  memo opstellen ten behoeve van de rente berekening
  Inventarisatie van de impact van IFRS 16 op de organisatie
  assisteren met voorbereiding voor de jaarrekening 2018
  assistentie met opmaak budget
  Grootboek werkzaamheden
  Verloopstaten maken
   
  Functie eisen
  Voor deze interim positie  beschik je over minimaal een afgeronde HBO opleiding in bedrijfseconomische richting. Je beschikt over minimaal 5 jaar relevante financial control ervaring. Verder heb je ruime ervaring met de opbouw van complexe consolidaties van (maand/ad hoc) rapportages, beschik je over gedegen IFRS kennis, ben je in staat om de benodigde informatie in de organisatie op te halen (coördinerende rol), ben je kritisch en hands-on (incidenteel grootboek correcties/werkzaamheden)
   
  Het is een pre als je eerder met Cognos controller hebt gewerkt en bekend bent met Exact. Je microsoft (PP/ Excel) kennis/ervaring is uitstekend.

 • Externe Website

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Freelanceopdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  Financieel en Administratief

 • Provincie

  Utrecht

 • Verspreiden via social media

LOG IN