HR Adviseur

Soort opdracht: Extern

Geplaatst: 11/10/2018

 • Omschrijving

  We zoeken, voor ca. 4 maanden, 36 uur per week, een Freelance / ZZP HR Adviseur, bij een ambtelijke organisatie in Rotterdam. Een HR adviseur die op dit moment in het team werkt vertrekt op korte termijn naar een andere functie binnen de organisatie, waardoor er op korte termijn handjes nodig zijn, terwijl de W&S voor de vaste rol opgestart wordt.
   
  Voor de afdeling Bedrijfsvoering en afdeling Bestuur, Informatie en Juridisch Advies ben is deze HR Adviseur het aanspreekpunt. In deze rol ondersteun, begeleid en adviseer je de afdelingshoofden en de teamleiders bij HR vraagstukken, veranderingstrajecten en bij de uitvoering van het centraal ontwikkelde HR-beleid. Het gaat met name om HR Adviseur voor de ondersteunende afdelingen. De nadruk ligt op de dagelijkse HR werkzaamheden als HR businesspartner van leidinggevende. Projecten zullen veelal door andere opgepakt worden of even stilliggen.
   
  Het HR team bestaat uit 5 andere adviseurs en 1 recruiter en 1 adviseur inhuur/stagetrainees.
   
  FUNCTIE EISEN FREELANCE HR ADVISEUR (ZZP)
  We zoeken een stevige en communicatief sterke HR sparringpartner die in staat is om verbinding te leggen met de organisatie en haar medewerkers. De HR Adviseur moet een resultaat- en samenwerkingsgerichte houding hebben en beschikken over een goed ontwikkelde helikopterview. Verder is het is belangrijk dat de HR Adviseur analytisch is en tegelijkertijd ook pragmatisch.
   
  Verder zoeken we iemand
   
  Met min. een relevante HBO opleiding;
  Met ruime, allround HR ervaring;
  Kennis van ambtenarenrecht en rechtspositie;
  Een positieve instelling;
  Met de volgende persoonskenmerken: integer, daadkrachtig, flexibel, creatief en omgevingsbewust;
  Per half oktober beschikbaar, voor min. 4 maanden en 36 uur per week;
  Woonachtig in, of op bereisbare afstand van Rotterdam.
  AANBOD FREELANCE HR ADVISEUR (ZZP)
  We bieden een mooie, operationele opdracht als HR Adviseur bij een leuke, informele ambtelijke organisatie, voor min. 4 maanden.

 • Externe Website

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Freelanceopdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  Personeel en Organisatie

 • Provincie

  Zuid-Holland

 • Verspreiden via social media

LOG IN