CliniClowns zoekt ervaren Kwaliteitscoördinator

Soort opdracht: Intern

Geplaatst: 08/10/2018

 • Omschrijving

  CliniClowns zoekt naar ervaren Kwaliteitscoördinator (m/v) voor een opdracht van vier maanden voor 0,4 fte

  Opdrachtomschrijving
  De Kwaliteitscoördinator heeft als belangrijkste taak het inrichten en implementeren van de processen die nodig zijn om de kwaliteit van ons klantcontact optimaal te kunnen voeren en monitoren. Vanuit de focus op klantgerichtheid breng de Kwaliteitscoördinator de samenhang van onze websites en al onze externe communicatie-uitingen (wat communiceren we met welke doelgroep, hoe vaak en via welk kanaal) in kaart en bewaakt deze. Vanuit onze klantcontact strategie help je medewerkers vanuit klantperspectief te leren denken en werken en verbinding te maken tussen afdelingen en externe teams onderling zodat uiteindelijk het klantcontact verbetert. Je zorgt ervoor dat alle gebruikers-zowel intern als extern- op een eenduidige wijze ons CRM systeem (iMis) gebruiken. Je bewaakt de privacy regels (AVG) van al onze uitingen en ziet toe op het handhaven van de bewaartermijnen van data in onze systemen. Je instrueert medewerkers m.b.t. de uitvoering van processen en gebruik van systemen. Je adviseert het management over het voeren van een zo efficiënt en effectief mogelijke manier van organiseren van kwalitatief klantcontact op de lange termijn.

  Je beschikt in ieder geval over de volgende kennis en ervaring
  Hbo werk – en denkniveau; bij voorkeur aangetoond door een relevante afgeronde opleiding
  Je bent georganiseerd waarbij je hoofd- en bijzaken scheidt en de grote lijn niet uit het oog verliest
  Je bent nuchter, stressbestendig en analyserend.
  Je bent resultaat – en oplossingsgericht
  Je bent gericht op de samenwerking en weet hoe te handelen om iets gedaan te krijgen.
  Je bent open en neemt je verantwoordelijkheid

  Over ons
  CliniClowns zet zich in voor zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. Door echt contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns voor waardevolle geluksmomenten. Een ontmoeting met een CliniClown heeft effect: kinderen ervaren bijvoorbeeld minder stress en angst en mensen met dementie voelen zich er weer toe doen.

  Onze clowns ontmoeten kinderen in kwetsbare situaties en mensen met dementie door middel van verschillende spelvormen, waar improvisatie veelal de basis is. Deze ontmoeting vindt plaats in instellingen maar soms ook op andere locaties of online.

  Om ons doel te behalen is steun nodig vanuit de Nederlandse samenleving. Via een
  aangescherpte positioneringsstrategie en door middel van focus op bereik, aanstekelijkheid en impact zorgen we dat we de benodigde middelen (in geld, tijd, kennis en kunde) uit de samenleving blijven ontvangen. Een belangrijke voorwaarde om ons werk te kunnen doen.
  Ter ondersteuning van onze klantprocessen gaat bijzondere aandacht uit naar de inrichting van een nieuw CRM-systeem en op welke wijze publieksservice wordt ingericht om een optimale bijdrage te kunnen leveren aan ons klantcontact. Daarbij volgen we de regelgeving rondom privacy.

  Ons aanbod
  Wij bieden deze tijdelijke opdracht aan voor 16 uur per week gedurende een periode van 4 maanden.

  Procedure
  Wij ontvangen graag jouw sollicitatie en CV vóór 26 oktober a.s. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem gerust contact op.

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Freelanceopdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  Overig

 • Locatie Opdracht

  Amersfoort

 • Provincie

  Utrecht

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Bedrag per uur

 • Verspreiden via social media

REAGEER OP DEZE OPDRACHT